Ποιότητα

Στόχος μας είναι να υπερβαίνουμε διαρκώς τις προσδοκίες των πελατών μας για να παρέχουμε ποιότητα κατασκευής. Τα μέλη της ομάδας μας ελέγχουν όλα τα στάδια του έργου.


Ακεραιότητα

Η συνεργασία με τους πελάτες μας βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στο γεγονός ότι κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για αυτούς ακολουθώντας πάντα τις αξίες και τις μεθόδους της εταιρείας μας.

Το Προφίλ Μας

Η εταιρία ΠΡΟΚΑΛ Καλόγηρος Ηλίας βρίσκεται στο χώρο των προκατασκευασμένων σπιτιών από το 1988 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 20.000 τετραγωνικών μέτρων στο 9ο χλμ. Λάρισας - Αγιάς. Κατασκευάζει κατοικίες υψηλής αντοχής και αντισεισμικότητας αξιοποιώντας τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας. Διαθέτει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς και τεχνικά ειδικευμένο προσωπικό το οποίο παρακολουθεί στενά κάθε στάδιο κατασκευής.

Ήδη η εταιρία διανύει δυναμική και διαρκώς ανοδική πορεία με υψηλές δυνατότητες στην κατασκευή, έχοντας τη δυνατότητα να κατασκευάσει ακόμη και ειδικές κατασκευές οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ταχύτητα παράδοσης και το χαμηλό κόστος, το οποίο δεν αποκλίνει από τον αρχικό σας προϋπολογισμό !!! Στόχος της εταιρίας είναι η συνέχιση της ανοδικής της πορείας ώστε να προσφέρει σε σας το ''ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ'' !!!


Ασφάλεια

Το προληπτικό σχέδιο ασφάλειας μας βοηθάςι να παρέχουμε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους όσους εργάζονται για το έργο, ακόμη και για όσους επισκέπτονται το χώρο.


Ομαδικότητα

Η δυναμική και διαρκώς ανοδική πορεία της εταιρίας είναι σημαντική για εμάς, καθώς ενθαρρύνει την ομάδα μας για την επίλυση τυχόν προκλήσεων κατά την κατασκευή του έργου και συνδράμει στην επίτευξη αποτελεσμάτων.

Κλείστε Ένα Ραντεβού Σήμερα

Εάν διαθέτετε ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα σπίτι υψηλών προδιαγραφών.

Ελάτε να χτίσουμε μαζί

"Το Σπίτι Των Ονείρων Σας"